+32 56 777 929 Info@FestivalBokal.be

PRIVACYBELEID

Wilt u weten hoe wij omgaan met je persoonsgegevens? Neem dan een kijkje op https://www.festivalbokal.be/privacycookiebeleid/

 

ALGEMENE VOORWAARDEN TICKETS

Bij de aankoop van tickets voor Festival Bokal 2023 via onze ticketshop (https://www.ticketkantoor.nl/shop/Bokal2023) stemt u in met onderstaande voorwaarden.

 1. U krijgt enkel toegang tot het terrein nadat uw ticket is omgeruild voor een geldige festivalarmband.
 2. Een ticket van het type ‘Vrijdag 18 augustus 2023 – VVK’  geeft enkel toegang tot het festivalterrein op vrijdag 18 augustus 2023.
 3. Een ticket van het type ‘Zaterdag 19 augustus 2023 – VVK’ geeft enkel toegang tot het festivalterrein op zaterdag 19 augustus 2023.
 4. Een ticket van het type ‘Combi (18 & 19 augustus 2023) – VVK’ geeft toegang tot het festivalterrein op vrijdag 18 augustus 2023 en zaterdag 19 augustus 2023.
 5. De camping is gratis, maar heeft geen onbeperkte capaciteit. De camping werkt daarom volgens het ‘first come, first served’ principe.
 6. Tickets worden noch terugbetaald, noch omgeruild voor een ander evenement. Indien omwille van overmacht het evenement niet kan doorgaan, wordt een gepaste oplossing voorzien.
 7. Je festivalarmband mag niet doorgegeven worden. Wie betrapt wordt op fraude met armbandjes kan zich ook blootstellen aan gerechterlijke vervolging.
 8. Het meebrengen van eigen dranken of eten in om het even welke verpakking is verboden op het festivalterrein. Het aankopen van een ticket impliceert dan ook dat je akkoord gaat met dit verbod. Rugzakken, handtassen, enz. kunnen gecontroleerd worden op de aanwezigheid van eigen dranken of eten.
 9. Het maken van professionele foto’s en audio of video-opnames van artiesten is verbonden aan auteursrechterlijke beperkingen. Het beschikken over een geldig ticket/perspas geeft geen toestemming tot het nemen van audio & video-opnames zonder toestemming van de artiest.
 10. Tijdens het evenement worden foto’s genomen die later kunnen dienen voor promotionele doeleinden. Indien u expliciet niet wenst op foto’s te staan die kunnen dienen voor promotionele doeleinden, verzoeken wij u vriendelijk om bij het betreden van het terrein (aan de inkom) te vragen naar een verantwoordelijke van het festival of op voorhand een email te sturen naar info@festivalbokal.be. Dan bekijken we samen hoe we dit kunnen voorkomen.
 11. De annulatie van een of meerdere artiesten buiten de wil van de organisatie zal geen aanleiding geven tot terugbetaling van het ticket.

Bijkomende info:

Reservatie- en transactiekosten zijn inbegrepen in de prijs van een festivalticket.

 

Heeft u bijkomende vragen of ondervindt u technische problemen? Contacteer ons dan via onderstaand contactformulier of info@festivalbokal.be.