PRIVACYBELEID

 Wilt u weten hoe wij omgaan met je persoonsgegevens? Neem dan een kijkje op https://www.festivalbokal.be/privacycookiebeleid/

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN TICKETS

Bij de aankoop van tickets voor Festival Bokal 2020 via onze ticketshop (https://www.ticketkantoor.nl/shop/Bokal2020) stemt u in met onderstaande voorwaarden.

 1. U krijgt enkel toegang tot het terrein nadat uw ticket is omgeruild voor een geldige festivalarmband.
 2. Een ticket van het type ‘Vrijdag 21 augustus 2020 – VVK’ of ‘Groep vanaf 8 pers.: 21/08 – VVK (-10%)’ geeft enkel toegang tot het festivalterrein op vrijdag 21 augustus 2020.
 3. Een ticket van het type ‘Zaterdag 22 augustus 2020 – VVK’ of ‘Groep vanaf 8 pers.: 22/08 – VVK (-10%)’ geeft enkel toegang tot het festivalterrein op zaterdag 22 augustus 2020.
 4. Een ticket van het type ‘Combi (21 & 22 augustus 2020) – VVK’ of ‘Groep vanaf 8 pers.: Combi – VVK (-10%)’ geeft toegang tot het festivalterrein op vrijdag 21 augustus 2020 en zaterdag 22 augustus 2020.
 5. Kamperen op onze camping is gratis, maar enkel mogelijk voor tickethouders. Houders van een ticket van het type ‘Vrijdag 21 augustus 2020 – VVK’ of ‘Groep vanaf 8 pers.: 21/08 – VVK (-10%)’ kunnen enkel op vrijdagavond 21 augustus 2020 blijven slapen. Houders van een ticket van het type ‘Zaterdag 22 augustus 2020 – VVK’ of ‘Groep vanaf 8 pers.: 22/08 – VVK (-10%)’ kunnen enkel op zaterdagavond 22 augustus 2020 blijven slapen. Houders van een ticket van het type ‘Combi (21 & 22 augustus 2020) – VVK’ of ‘Groep vanaf 8 pers.: Combi – VVK (-10%)’ kunnen zowel op vrijdagavond 21 augustus 2020 als zaterdagavond 22 augustus 2020 blijven slapen. Controle hierop is mogelijk! De plaatsen op onze camping zijn bovendien beperkt. First come, first served. In geen geval kan er een terugbetaling van ticket, schadevergoeding of eender welke andere vorm van compensatie geëist worden indien de camping volzet is en er geen plaats meer is. Dit geldt voor alle tickettypes. Op tijd komen is dus de boodschap.
 6. Tickets worden noch terugbetaald, noch omgeruild voor een ander evenement.
 7. Je festivalarmband mag niet doorgegeven worden. Wie betrapt wordt op fraude met armbandjes kan zich ook blootstellen aan gerechterlijke vervolging.
 8. Het meebrengen van eigen dranken of eten in om het even welke verpakking is verboden op het festivalterrein (uitgez. op de camping). Het aankopen van een ticket impliceert dan ook dat je akkoord gaat met dit verbod. Rugzakken, handtassen, enz. kunnen gecontroleerd worden op de aanwezigheid van eigen dranken of eten.
 9. Het maken van professionele foto’s en audio of video-opnames van artiesten is verbonden aan auteursrechterlijke beperkingen. Het beschikken over een geldig ticket/perspas geeft geen toestemming tot het nemen van audio & video-opnames zonder toestemming van de artiest.
 10. Tijdens het evenement worden foto’s genomen die later kunnen dienen voor promotionele doeleinden. Indien u expliciet niet wenst op foto’s te staan die kunnen dienen voor promotionele doeleinden, verzoeken wij u vriendelijk om bij het betreden van het terrein (aan de inkom) te vragen naar een verantwoordelijke van het festival of op voorhand een email te sturen naar info@festivalbokal.be. Dan bekijken we samen hoe we dit kunnen verkomen.
 11. De annulatie van een of meerdere artiesten buiten de wil van de organisatie zal geen aanleiding geven tot terugbetaling van het ticket.

Bijkomende info:

Reservatie- en transactiekosten zijn inbegrepen in de prijs van een festivalticket.

Heeft u bijkomende vragen of ondervindt u technische problemen? Contacteer ons dan via onderstaand contactformulier of info@festivalbokal.be.