Selecteer een pagina

Dit is een pagina van Bokal '19.

Opgelet!

U bevindt zich op een pagina van Festival Bokal 2019! We komen terug in 2020 met een nieuwe editie. Keer terug naar de homepagina voor het laatste nieuws.

Ga terug naar de homepagina!

Onze camping is volledig gratis*. De camping zal echter enkel toegankelijk zijn voor houders van een “combi-ticket incl. camping” of houders van een “donderdagticket incl. camping”.

Zorg dus dat je het correcte ticket bestelt! Gelieve ook enkel een ticket met camping te nemen als je effectief van plan bent te blijven slapen.

 Er is geen camping mogelijk voor houders van een woensdagticket.

*De plaatsen op onze camping zijn beperkt. First come, first served. In geen geval kan er een schadevergoeding of ender welke andere vorm van compensatie geëist worden indien de camping volzet is en er geen plaats meer is. Dit geldt ook voor bezoekers die in het bezit zijn van het correcte ticket. Op tijd komen is dus de boodschap.

Wat moet ik allemaal weten over de camping?

Wanneer is de camping toegankelijk?

De camping opent samen met het festivalterrein op woensdag 14 augustus om 16u en sluit zijn deuren op vrijdag 16 augustus om 11u.

Het is in geen geval mogelijk om met een "donderdagicket incl. camping" de camping op woensdag al te betreden. Voor mensen met een "donderdagticket incl. camping" is de camping vanaf donderdag 15 augustus om 8u30 open.

Er is geen toegang tot de camping mogelijk voor houders van een woensdagticket.

Waar is de camping?

De camping bevindt zich op het festivalterrein zelf. De camping ligt ter hoogte van onze welbefaamde rij-weide en geitenweide.

Zie ook de vraag: ‘Hoe wordt de rust bewaard op de camping?’

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Ja dat mag, maar onze bars en eetgelegenheden liggen zeer dicht bij de camping waardoor je bij een hongerige buik of een droge keel zeer snel aan je behoeften kan komen. We voorzien ook de mogelijkheid om te ontbijten! De opbrengst van ons festival gaat integraal naar de werking van Kinderboerderij Bokkeslot vzw, daarom vragen wij dus uitgebreid te genieten van ons ruim aanbod.

Zie ook de vraag: ‘Wat met vuur, BBQ’s, gasvuurtjes…?’

Voor wie is de camping toegankelijk?

De camping is enkel toegankelijk voor houders van een "combi-ticket incl. camping" of houders van een "donderdagticket incl. camping".  Bij het valideren van je ticket krijg je een aangepast bandje waarmee je de camping in kan. Er is geen toegang tot de camping mogelijk voor houders van een woensdagticket.

Merk op: Het is dus heel belangrijk dat je het correcte ticket bestelt. Gelieve ook enkel een ticket met camping te nemen als je effectief van plan bent te blijven slapen.

Hoe wordt de rust bewaard op de camping? Wordt de camping bewaakt?

Onze camping (en zijn inkom) zal dag en nacht bewaakt worden door enkele vrijwilligers. Natuurlijk rekenen wij ook op onze festivalgangers dat zij respectvol zijn voor andermans materiaal en elkaars rust/privacy respecteren.

De camping bevindt zich op het festivalterrein en dus ook dicht bij onze verschillende podia. Om de rust te bewaren, is er geen muziek meer op het dichtste podium (The Open Air) na 22u. Ook de afterparty gaat volledig aan de andere kant van het terrein door.

De organisatie van Festival Bokal is in geen enkel geval aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen of bij diefstal van materiaal.

Wat met vuur, BBQ’s, gasvuurtjes…?

Open vuur is, in al zijn vormen, verboden op de camping: open bbq, kaarsen, sfeerkaarsen, fakkels… zijn uit den boze.

Ook gasvuurtjes zijn verboden op de camping. We voorzien wel een beperkte ‘cookcorner’ waar eten opgewarmd kan worden.

Maar opnieuw: onze bars en eetgelegenheden liggen zeer dicht bij de camping waardoor je bij een hongerige buik of een droge keel zeer snel aan je behoeften kan komen.

Is er ook plaats voor mijn mobielhome of caravan op jullie camping?

Onze camping is hoofdzakelijk een tentencamping. Dit wil echter niet zeggen dat we de mensen met een mobielhome of caravan niet de kans willen geven om te genieten van ons festival! Je bent dus ook met een caravan of mobielhome meer dan welkom. Let echter op:  we vragen wel, omwille van praktische- en veiligheidsredenen, om persoonlijk contact met ons op te nemen indien u met een mobilehome of caravan op onze camping wenst. Dit kan via Facebook of de andere mogelijkheden die onderaan deze pagina vermeld zijn. Zo kunnen we afstemmen wat de noden zijn en kunnen we alles veilig laten verlopen. Alvast bedankt voor het begrip.

Is er een mogelijkheid om mij te douchen op de camping?

Jazeker! Er zal een beperkt aantal douches voor handen zijn.

Contacteer ons

Wil je meer info? Heb je vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen, mailen of schrijven.

15 + 11 =