Selecteer een pagina

Dit is een pagina van Bokal '19.

Opgelet!

U bevindt zich op een pagina van Festival Bokal 2019! We komen terug in 2020 met een nieuwe editie. Keer terug naar de homepagina voor het laatste nieuws.

Ga terug naar de homepagina!

Veelgestelde vragen! (FAQ)

Hieronder vindt u de antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Zijn uw vragen niet beantwoord? Aarzel dan niet om het contact-formulier in te vullen. Wij proberen u zo snel als mogelijk verder te helpen.

Komt er een nieuwe editie?

We zijn op dit moment nog volop de editie van 2019 aan het evalueren. Er is dus nog niet beslist of er in 2020 of 2021 een nieuwe editie komt!

Eén ding is zeker, wij hebben enorm genoten van Festival Bokal 2019, hopelijk jullie ook! Stay tuned!

Wegbeschrijving

Waar gaat Festival Bokal door?

Festival Bokal vindt plaats op Kinderboerderij Bokkeslot in de Tapuitstraat 57, te Deerlijk.

Tijdens het Festival zal er éénrichtingsverkeer zijn ter hoogte van de kinderboerderij. Er zal enkel gereden kunnen worden vanuit de Pontstraat richting de Veemeersstraat/Stationsstraat.

Op enkele minuten wandelen is er gratis parking voor auto’s voorzien. Vanzelfsprekend stimuleren we iedereen om per fiets te komen. Net voor de ingang is er dan ook een gratis fietsparking!

Komende van de E17 per auto neem afrit 4 in Deerlijk, volg vervolgens de bewegwijzering van industrieterrein ‘Ter Donkt’ . Ter hoogte van de pontstraat (wanneer de N36 verlaten wordt) kan de bewegwijzering van de kinderboerderij gevolgd worden. 

De dichtstbijzijnde treinhalte is in Harelbeke. Vervolgens kan men met buslijn 72 in Deerlijk geraken. Raadplaag zeker en vast de routeplanner van De Lijn.

Hebben jullie een plan van het terrein?

Jazeker! Dit kan je hier downloaden.

 

Festivalterrein

Parking

Gratis voor alle festivalgangers!

Algemeen

Wie organiseert Festival Bokal?

Festival Bokal wordt georganiseerd voor en door Kinderboerderij Bokkeslot vzw. Enkele vrijwilligers hebben de handen in elkaar geslagen om een uniek festival te organiseren.

Het idee komt voort uit de monitoren groep van de Kinderboerderij, maar wordt gedragen door alle vrijwilligers en het personeel.

Moeten kinderen betalen op het festival?

De toegang is gratis voor kinderen en jongeren tot en met 14 jaar. Dit gaat dus over kinderen en jongeren geboren in 2005 of later. De toegang is enkel mogelijk bij vertoon van de (kids-)ID en onder begeleiding van een betalende volwassene (18+).

Ik ben enthousiast en wil graag een handje toesteken op jullie festival. Kan dat?

Dat kan zeker! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers op de kinderboerderij.

Wil je mee je schouders zetten onder het festival? Of wil je ergens anders helpen binnen de werking van de kinderboerderij?

Vul hieronder dan zeker het contactformulier in of kom eens langs.

Wij ontvangen u met open armen!

Is er een speciale regeling voorzien voor mensen met een beperking?

De organisatie doet er alles aan om het festivalterrein rolstoeltoegankelijk te maken. 

Een groep van minstens 3 personen voor een gelijkaardig ticket (woensdag, donderdag of combi) kan ook één vrijkaart krijgen. (Per 3 personen, 1 vrijkaart.)

Dit geldt enkel op voorwaarde dat in elke groep minstens één persoon zit met een beperking. Deze beperking moet aantoonbaar zijn aan de hand van een parkeerkaart op naam, een document van VAPH of de FOD, of een European Disability Card.

Deze regeling geldt voor alle types tickets. Bij verdere vragen, laat niet na de organisatie te contacteren.

Camping

Wanneer is de camping toegankelijk?

De camping opent samen met het festivalterrein op woensdag 14 augustus om 16u en sluit zijn deuren op vrijdag 16 augustus om 11u.

Het is in geen geval mogelijk om met een "donderdagicket incl. camping" de camping op woensdag al te betreden. Voor mensen met een "donderdagticket incl. camping" is de camping vanaf donderdag 15 augustus om 8u30 open.

Er is geen toegang tot de camping mogelijk voor houders van een woensdagticket.

Waar is de camping?

De camping bevindt zich op het festivalterrein zelf. De camping ligt ter hoogte van onze welbefaamde rij-weide en geitenweide.

Zie ook de vraag: ‘Hoe wordt de rust bewaard op de camping?’

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Ja dat mag, maar onze bars en eetgelegenheden liggen zeer dicht bij de camping waardoor je bij een hongerige buik of een droge keel zeer snel aan je behoeften kan komen. We voorzien ook de mogelijkheid om te ontbijten! De opbrengst van ons festival gaat integraal naar de werking van Kinderboerderij Bokkeslot vzw, daarom vragen wij dus uitgebreid te genieten van ons ruim aanbod.

Zie ook de vraag: ‘Wat met vuur, BBQ’s, gasvuurtjes…?’

Voor wie is de camping toegankelijk?

De camping is enkel toegankelijk voor houders van een "combi-ticket incl. camping" of houders van een "donderdagticket incl. camping".  Bij het valideren van je ticket krijg je een aangepast bandje waarmee je de camping in kan. Er is geen toegang tot de camping mogelijk voor houders van een woensdagticket.

Merk op: Het is dus heel belangrijk dat je het correcte ticket bestelt. Gelieve ook enkel een ticket met camping te nemen als je effectief van plan bent te blijven slapen.

Hoe wordt de rust bewaard op de camping? Wordt de camping bewaakt?

Onze camping (en zijn inkom) zal dag en nacht bewaakt worden door enkele vrijwilligers. Natuurlijk rekenen wij ook op onze festivalgangers dat zij respectvol zijn voor andermans materiaal en elkaars rust/privacy respecteren.

De camping bevindt zich op het festivalterrein en dus ook dicht bij onze verschillende podia. Om de rust te bewaren, is er geen muziek meer op het dichtste podium (The Open Air) na 22u. Ook de afterparty gaat volledig aan de andere kant van het terrein door.

De organisatie van Festival Bokal is in geen enkel geval aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen of bij diefstal van materiaal.

Wat met vuur, BBQ’s, gasvuurtjes…?

Open vuur is, in al zijn vormen, verboden op de camping: open bbq, kaarsen, sfeerkaarsen, fakkels… zijn uit den boze.

Ook gasvuurtjes zijn verboden op de camping. We voorzien wel een beperkte ‘cookcorner’ waar eten opgewarmd kan worden.

Maar opnieuw: onze bars en eetgelegenheden liggen zeer dicht bij de camping waardoor je bij een hongerige buik of een droge keel zeer snel aan je behoeften kan komen.

Is er ook plaats voor mijn mobielhome of caravan op jullie camping?

Onze camping is hoofdzakelijk een tentencamping. Dit wil echter niet zeggen dat we de mensen met een mobielhome of caravan niet de kans willen geven om te genieten van ons festival! Je bent dus ook met een caravan of mobielhome meer dan welkom. Let echter op:  we vragen wel, omwille van praktische- en veiligheidsredenen, om persoonlijk contact met ons op te nemen indien u met een mobilehome of caravan op onze camping wenst. Dit kan via Facebook of de andere mogelijkheden die onderaan deze pagina vermeld zijn. Zo kunnen we afstemmen wat de noden zijn en kunnen we alles veilig laten verlopen. Alvast bedankt voor het begrip.

Is er een mogelijkheid om mij te douchen op de camping?

Jazeker! Er zal een beperkt aantal douches voor handen zijn.

Contacteer ons

Wil je meer info? Zijn je vragen nog niet beantwoord? Aarzel dan niet om ons te bellen, mailen of schrijven.

14 + 1 =