+32 56 777 929 Info@FestivalBokal.be

Festival Bokal

Sinds 2019 organiseert kinderboerderij Bokkeslot te Deerlijk een sfeervol en lokaal Festival! Het festival vindt plaats op Kinderboerderij Bokkeslot zelf. Ons muzikaal programma wordt vrijdagavond ingezet en ook op zaterdag kan men blijven genieten van lokale muziek, lekkernijen en entertainment. De totaalbeleving staat centraal. Bij ons festival hoort natuurlijk een camping waar de mensen zowel vrijdag- als zaterdagavond kunnen overnachten in een ongedwongen, gezellige sfeer.

Met ons festival op een buitengewone locatie proberen we we zowel de jeugd, jongvolwassenen als gezinnen te bereiken. Kinderboerderij Bokkeslot zet met het zelfoogstproject in op duurzame en lokale producten. Ook hier willen we dit naar buiten dragen. Onze focus ligt daarom op lokale producten en artiesten. Een extra troef is onze originele eetervaring waaronder maaltijden in unieke verpakkingen, bokalen natuurlijk.

Boer Willem

Coördinator, Kinderboerderij Bokkeslot

VZW Bokkeslot

Kinderboerderij Bokkeslot vzw uit Deerlijk is een boerderij waar kinderen op een speelse en ervaringsgerichte manier het boerderijleven leren kennen door zelf de handen uit de mouwen te steken.

Door het ongedwongen en recreatieve karakter van onze werking creëren we een sfeer waar medewerkers (professionelen en vooral veel vrijwilligers) en bezoekers, op een positieve manier, bewust leren omgaan met de natuur, de dieren en de wereld rondom ons.

Er is altijd wel iets te beleven op onze boerderij!

Meet te weten komen over kinderboerderij Bokkeslot? Klik hier